Pripremni kursevi za studiranje u inostranstvu (SAT, IELTS, GMAT, GRE, TOEFL)

Prikaži sve | Zatvori sve

Šta je IELTS?
IELTS je internacionalni standardizovani test poznavanja engleskog jezika kao stranog kroz sve četiri jezičke kompetencije: čitanje, pisanje, razumevanje i izražavanje. IELTS predstavlja jedan od najznačajnijih testova engleskog jezika, prihvaćen je od strane mnogih univerziteta širom sveta, kao i od strane različitih profesionalnih organizacija.

Koje su pogodnosti polaganja IELTS-a?
– Za potrebe dobijanja određenih viza
– Neophodan dokument za preseljenje u Australiju, Novi Zeland i Kanadu.

IELTS je osmišljen tako da obuhvata širok spektar jezičkih veština na engleskom, od početnog do ekspert nivoa. Test nudi dve opcije za koje kandidati mogu da se odluče. Akademska verzija testa je prvenstveno namenjena onima koji žele da studiraju na engleskom govornom području, dok je The General Version za kandidate kojima su u fokusu posao, trening, preseljenje ili polazak u srednju školu. Fokus IELTS testa je na internacionalnom engleskom, koji obuhvata britanski engleski, američki engleski i druge varijetete kao što su australijski ili južnoafrički engleski.

Pripremna nastava za IELTS test
Pripremna nastava za IELTS test se izvodi u malim grupama, što obezbeđuje individualan pristup svakom od polaznika, zanimljivu radnu atmosferu i odličan rezultat, a materijali su pažljivo odabrani od strane profesora.

Šta je TOEFL?
TOEFL je internacionalni test jezičke kompetencije engleskog jezika neophodan za veliki broj koledža i univerziteta u Americi pri upisu internacionalnih studenata čiji maternji jezik nije engleski.

Pripremna nastava za TOEFL test
Pripremna nastava za TOEFL se izvodi u malim grupama, što obezbeđuje individualan pristup svakom od polaznika, zanimljivu radnu atmosferu i odličan rezultat, a materijali su pažljivo odabrani od strane profesora.

Šta je GMAT?
GMAT je standardizovani test iz matematike i engleskog jezika potreban za upis na diplomske i postdiplomske studije u inostranstvu. Poslovne škole koriste rezultate ovog testa kao jedan od kriterijuma pri upisu na studije, posebno na MBA programe. Ovaj sertifikat služi kao dokaz znanja kandidata u oblastima poslovanja i menadžmenta.

Pripremna nastava za GMAT test
Pripremna nastava za GMAT test se izvodi u malim grupama, što obezbeđuje individualan pristup svakom od polaznika, zanimljivu radnu atmosferu i odličan rezultat, a materijali su pažljivo odabrani od strane profesora.

Šta je SAT?
SAT test je namenjen svima koji planiraju da studiraju u Americi. Na SAT testu se proverava koliko su kandidati sposobni da analiziraju i reše problem na osnovu veština stečenih tokom srednjoškolskog obrazovanja; takođr se testiraju veštine pisanja i pismenost.

Pripremna nastava za SAT test
Priremna nastava za SAT test se izvodi u malim grupama, što obezbeđuje individualan pristup svakom od polaznika, zanimljivu radnu atmosferu i odličan rezultat, a materijali su pažljivo odabrani od strane profesora.

Šta je GRE?
GRE je standardizovani test potreban za upis na diplomske i postdiplomske studije u inostranstvu u oblastima koje ne obuhvataju poslovne studije, pravo i medicinsku struku. Test kod kandidata proverava poznavanje govornih veština, matematičko znanje, kao i analitičke sposobnosti. Na mnogo načina je slučan SAT testu, s tim što je GRE namenjen različitim nivoima obrazovanja.

Pripremna nastava za GRE test
Pripremna nastava za GRE test se izvodi u malim grupama, što obezbeđuje individualan pristup svakom od polaznika, zanimljivu radnu atmosferu i odličan rezultat, a materijali su pažljivo odabrani od strane profesora.